Sunday 26 February 2012

Purple leopard (?) nails

Once again it's Sunday, my least favourite day of the week. It was really sunny outside today but I still didn't really feel like going out so instead I thought I should stay in and do a fun manicure for a change and this is what I came up with:



I did dark purple on three nails and then a pink and purple leopard inspired print on my thumb and ring finger. Pictures don't really do the justice for this design but this IS my first time ever trying to capute a nail design so I'm just gonna have to bare with the awkward colours and lighting :D
The design itself was super easy to do. I used a toothpick to do the leopard print but if you have a nail dotter then it would work out even better.

I hope you liked it and got some inspiration.
Have a nice upcoming week and thanks for reading!

----------

Järjekordselt on kätte jõudnud pühapäev, mis on ühtlasi ka kõige igavam nädalapäev. Kuigi ilm oli täna super soe ja päikseline, otsustasin ma siiski toas püsida ja vahelduseks miskise põnevama maniküüri endale teha.
Asi kukkus välja nii, et nimetissõrme, keskmise sõrme ja väikse sõrme värvisin tumelillaks ning pöidlale ja sõrmusesõrmele proovisin teha roosa ja lillaga leopardimustri.
Tuleb siiski tõdeda, et päris elus on see muster ja värvid üleüldse ilusamad, aga kuna ma pole varem küünedisaine jäädvustama pidanud, siis pean sellega hetkel leppima ja tulevikus rohkem valgusega vaeva nägema :D
Leopardimustrit oli iseenesest väga lihtne teha ning mina kasutasin selleks hambatikku.
Loodan, et postitus meeldis ja saite ise kaa ehk väheke inspiratsiooni :)
Aitäh lugemast ja ilusat eesolevat nädalat!


x.