Saturday 12 May 2012

New nail polishes and catching up on my week

I haven't really been buying too much beauty products recently but yesterday when I was at the department store I couldn't keep myself from getting myself these two nailpolishes.

Ma ei ole viimasel ajal kuigi palju meigiasju ostnud, aga ma tõesti ei suutnud jätta neid kahte küünelakki poeriiuline. 


Maybelline mini Colorama in 96 Party Blue - 2.88€
Safari nail polish in neon orange - 1.19€

As you probably could guess from my last post I've been really obsessed with mint greens but also baby blues lately. When I saw this colour by Maybelline I wasn't quite sure at first whether I really want it that bad but I decided to buy it anyway and I'm so glad I did because it looks so much more gorgeous on nails than it does in the bottle! Plus it's quite opaque and gives a nice payoff with two coats so I'm very pleased. 
The neon orange colour is lovely as well. Regardless its cheap price, it has a good payoff. And as we all know neons are very in this season so I'm definitely going to get a lot of use out of this polish.

Nagu te ilmselt eelmisest postitusest järeldada võite, on mu viimase aja suurteks lemmikuteks olnud mündiroheline ja taevasinine värv. Kui esmakordselt nägin seda sinist küünelakki polnud ma päris kindel, kas mul tõesti ikka on seda vaja, aga otsustasin selle siiski ära osta ja ma olen nii õnnelik, et ma seda tegin, sest see lakk on küüntel tunduvalt ilusam kui pudelis! Samuti annab see kahe kihiga hea ja ühtlase katvuse, seega olen ostuga väga-väga rahul :) 
Teine neoonoranž lakk on samuti super. Vaatamata odavale hinnale on see hea katvusega ja kuna neoonid on sel suvel ülipopulaarsed, õnnestub mul seda ilmselt tuleval hooajal palju kanda.


Furthermore, this week has been pretty busy and exhausting. On Monday I still did some remaining schoolwork and on Tuesday I took my English exam which turned out to be more difficult than I had expected. On Wednesday it was time for my English exam's oral part which thankfully I nailed in the sense that I got maximum 20 points. I was so happy as you can imagine. After that I had a long day at work. Thursday and Friday were mainly about school and I also went to my boyfriend's friend's birthday party which was fun but very unexpected in every way.

Igatahes on see nädal olnud päris kiire. Esmaspäeval käisin põhiliselt järelvastamistest ja teisipäeval oli inglise keele eksam, mis osutus oodatust palju raskemaks. Vähemalt minuarust. Ei midagi konti murdvat, kuna leian, et oskan seda keelt päris hästi, kuid kardan et võin väiksemate eksimuste pärast punkte kaotada. Kolmapäeval oli siis suuline osa, milles õnneks sain maksimum punktid. Peale eksamit läksin tööle pikaks päevaks. Neljapäeva ja reede veetsin kaa suuremaks osas õppides ja kooliasju tehes. Reede õhtul käisin veel poisi sõbra sünnipäeval, mis oli omaette kogemus, aga üldiselt lõbus. 


Tomorrow is Mother's day (at least in Estonia) but unfortunately I have to spend my whole day at work. I'll make sure to surprise my mum somehow though :D Next week hopefully won't be that busy so I will be able to do some product reviews for you. Until then enjoy the lovely springtime to the fullest :)

Homme on emadepäev, mille ma kahjuks pean suures osas tööl mööda saatma. Vaatamata sellele proovin kindlasti ka emale miski armsa üllatuse valmistada :D Järgmine nädal on loodetavasti vähe rahulikum ja saan teile ka paarist tootest pikemalt kirjutada. Seniks aga nautige kevadet ja kõike ilusat!

x

Wednesday 2 May 2012

Minty fresh

Let's just admit that mint has to be one of the most popular colours of this season? I've seen it literally everywhere.. and I adore it! Here are some inspirational pictures I found.. enjoy :)

----------

Me saame ilmselt kõik nõustuda, et piparmündiroheline on selle hooaja üks populaarseim värv. Seda on näha lihtsalt igal pool... ja ma armastan seda! Igatahes, siin on mõned mõnusalt rohekas-sinised pildid inspiratsiooniks, mis mul leida õnnestus :)