Tuesday 11 December 2012

Christmas Wishlist 2012

So here it is, my wishlist for the upcoming Christmas. I put it together out of boredom really to kind of sum up the things I need/desire. Obviously I am not expecting to get all of these items but I enjoyed making it so why not post it to you? :)
Also, if you have made one yourself, definitely let me know because I'd love to check it out!

Igavusest koostasin ühel õhtul oma nö jõulusoovide nimekirja, mille ma ka teile siia postitada otsustasin. Ütlen kohe ära, et kindlasti ei oota ma KÕIKI neid asju jõuluvanalt ja ilmselt soetan osa neist hoopiski oma rahakotist, kuid iseenesest on pilt armas ja ülevaatlik ning mul oli lõbus seda koostada (nagu kirjutaks päriselt jõuluvanale kirja..).
Kui sina oled samuti sel aastal jõulusoovide nimekirja juba koostanud, siis võid julgesti sellest mulle märku anda, kuna mulle hirmsasti meeldiks teada saada, mida teised jõuludeks sooviksid :)


My Christmas Wishlist 2012

1. Cozy bathrobe
2. A glamorous watch - Michael Kors Runway watch
3. Makeup bag

4. An every day handbag - Balenciaga City bag
5. Knit sweater - H&M jumper
6. Perfume - "Gorgeous Gardenia" by Gucci

7. Fluffy mittens
8. Leather ankle boots
9. Hoodie - Victoria's Secret PINK

10. Android phone - Sony Xperia
11. Circle scarf
12. Lipstick - Rouge Volupté by Yves Saint Laurent 

Thursday 6 December 2012

Shine bright like a diamond

I'm really sleepy and almost curled up in my bed but I thought I shall show you a picture of the things I got on Sunday..


The magazine accompanied me on a long car ride and honestly.. the Gucci perfume tester was also one of the reasons for my purchase. I just adore that scent and now I can test it out and hopefully get it.
For a fur scarf I have been looking for since the falltime and now I finally bought one for myself. In my opinion it's definitely a "must-have" because it's soooo warm and cozy, not to mention it can glam up any look. Maybe someday I'll even do an outfit of the day post for you with it..? Let me know if you're interested :)


Kuigi olen ennast juba peaaegu magama sättinud, otsustasin teile kiirelt ühe väikese postituse teha asjadest, mis ma pühapäeval täiesti juhuslikult ostsin. 
Ajakirja "Mood" soetasin ma endale kaaslaseks pikale autosõidule, kuid kui aus olla, siis suureks määrajaks sai siiski ajakirja vahel olnud Gucci "Gorgeous Gardenia" lõhnatester. Seda parfüümi olen ma juba mõnda aega poes aeg-ajalt nuusutanud ning nüüd on mul võimalus seda enda peal katsetada ning loodetavasti lähiajal ka täissuuruses omada.
Karvast salli olen ma otsinud ja igatsenud juba sügisest saati ning nüüd lõpuks ma selle ka soetasin. Kahtlemata oli see üks hea mõte, sest sall on mega-soe (ja mega-vajalik praeguste külmade ilmadega) ning muudab iga outfit'i silmapilkselt palju glamuursemaks. Kui olete huvitatud ehk outfit of the day postitusest, siis andke teada :)

Parimat!

x