Monday 8 April 2013

Review: Garnier Pure Active Fruit Energy Daily Energising Fruit Scrub

Täna toon teieni ühe tootetutvustuse, mille kirjutamist olen ise kaua oodanud!
Nimelt, räägin teile oma hetke lemmikust näohooldustootest, milleks on Garnier Skin Naturals'i Pure Active Fruit Energy energiat andev koorimisgeel.
Olen toodet juba mõned kuud kasutanud ja olen sellesse absoluutselt ära armunud. Esiteks selle lõhn on juba nii mõnusalt puuviljane ja meenutab suve (ehk võib öelda, et tõepoolest annab energiat juurde!). Oma tööd teeb koorija veatult, kuid geeli koorivad osakesed on aga parajalt väiksed, et nahk mõnusalt pehmeks ja puhtaks muuta ilma seda kahjustamata.


Aga nüüd siis kõigest täpsemalt..

Pakend lubab:
"Toime: salitsüülhappega kooriv puhastusgeel eemaldab mustuse, ahendab poore ja aitab kõrvaldada iluvigu. Greibi ja granaatõuna ekstrakt ning C-vitamiin taaselustavad jume. Ideaalne rasusele ja kombineeritud nahale."

Plussid: 
* Kerge tekstuur - pole liiga paks, lihtne peale kanda
* Väiksed koorivad osakesed - eemaldavad ideaalselt mustuse, rasu ja meigijäänused ilma, et tekitaks nahale mikrohaavakesi või kahjustaks nahka muul moel
* Töötab täpselt nii nagu lubatud - eemaldab mustpead ja ahendab poore!
* Mõnus puuviljane lõhn, mis mõjub eriti positiivselt praegusel jahedal kevadel..
* Mõistlik hind - mina maksin toote eest ~8€, kuid olen seda sooduspakkumisega näinud müügil ka 5€'ga
* Jätab nahale värske tunde - nahk on pingul ja pehme
* Ei saa mainimata jätta, et pakend on samuti kena ja erksavärviline

Miinused:
Ühtegi konkreetset miinust välja tuua ei oskagi. Võib-olla mainiks ära, et tegu ei ole nö tootega, millel on raviv toime ehk siis põletikulistele vistrikele sellest tõenäoliselt abi ei leia (samas millisest poetootelt leiaks?!).

Kuidas mina seda kasutan:
Esialgu kasutasin seda Garnier'i koorivat näogeeli iga päev, aga päris kiirelt sain aru, et selleks ei ole mul vajadust. Hetkel on toode mul kasutuses umbes üle päeva ja enamasti õhtuti, kui meik on maha võetud.
Kannan sõrmeotstele ~20 eurosendise jagu geeli ja määrin selle eelnevalt niisutatud näole ringjate liigutustega laiali, keskendudes enamasti otsaesisele, lõuale ja ninapiirkonda. Maha loputan selle jaheda veega ja tupsutan näo õrnalt kuivaks.
PS. selle toote kasutamine on eriti mõnus nendel päevadel, kui nägu on pikalt olnud kaetud paksu meigikihi all - on lausa tunda, kuidas nahk uuesti "hingama" hakkab!



Kokkuvõtteks: See puuviljase lõhnaga näokoorija on kiirelt saanud mu lemmikuks näohooldustooteks ning võin julgelt seda soovitada igaühele, kellel on probleeme ummistunud pooridega või kes otsib õrnatoimelist näokoorijat. 
Hindeks annaksin tootele loomulikult 10/10!


*    *    *


Today I'll be reviewing my current favourite face wash/scrub. I've been addicted to it for over two months now and I am more than sure that it is a product that I can surely recommend to other people.

Yes - I am talking about the (fairly new) Garnier Skin Naturals Pure Active Fruit Energy daily energising gel scrub.
It's sweet (yet not overwhelming) scent of grapefruit is absolutely delicious and the scrubbing particles are gentle enough to thoroughly cleanse your skin without damaging it. Afterwards your skin is left soft and conditioned yet squeaky clean!

What the package claims: 
"Unclogs & visibly tightens pores. Gives skin a radiant glow.
Extracts of grapefruit, pomegranate & vitamin C.
For oily skin prone to imperfections"

Pros:
* Light gel texture
* Small and gentle scrubbing particles that don't damage the skin
* Visibly helps remove blackheads
* Sweet and uplifting scent
* Reasonable price (I bought it for ~8€ but on sale you can buy it for around 5€)
* Leaves skin cleansed and soft
* Bright packaging that is fun and easy to use (squeezy tube!)

Cons:
I couldn't really find any.. I mean it would be an absolute perfect face product if it could magically cure acne but of course it doesn't (on the other hand - pretty much none of the drugstore products do!)


How I use it: 
At first I used it every day but now I use it about every other day and usually in the evenings. After removing my make up I use a small dime size amount of the scrub and apply it with circular motions focusing more on my forehead, nose and chin area.
I rinse everything off with cool water and gently pat my face dry.

Conclusion: It has quickly become one of my favourite products and I would definitely recommend it to anyone who has trouble with blackheads or who is on the lookout for a nice gentle facial scrub. 
I give it a 10/10 rating and two thumbs up!

4 comments:

Jaanika said...

Mulle ka väga meeldib:)

M. said...

Meeldiv lugeda, et ka teised jagavad mu vaimustust! :D

Anonymous said...

Selle kohta on päris palju häid asju räägitud. Peaks ära proovima. :)

http://blogbyjohannaj.blogspot.com/

M. said...

Proovi kindlasti ja anna teada kuidas meeldis!