Sunday 4 March 2012

Yet another small haul..

It's been a while since I last managed to wake up before noon on a weekend but yesterday was one of those days so I agreed to go shopping with my mother. I didn't manage to find any nice clothes to buy but once we got to Selver I saw that the famous Montagne Jennesse face masks were on sale for only 1€ each! I got really excited and had a really hard time choosing which ones to buy because although I have heard so much good things about them, I have never tried them so I have no idea if they're going to work for me as well. I also bought a pack of peach tea because as the spring is coming I thought it would be a good idea to switch out to some more fruity teas instead of the regular (and kind of boring..) peppermint and lemon ones.
Anyways, these are the things I ended up buying...


Dilmah peach tea - 1€
Montagne Jennesse White Chocolate Ultra Deep Cleansing Masque - 1€
Montagne Jennesse Anti Stress Chocolate Masque - 1€

I guess I'm all set for springtime to come now with my fruit teas and nourishing face masks. Next week will be a good one as I only have school on Monday and then my provisional essay (?) :D on Tuesday and I'm free for the rest of the week. Yay!

----------

Päris kaua aega oli möödas sellest ajast, kui ma viimati suutsin nädalavahetusel ennast ennem keskpäeva voodist ülesse ajada, kuid eile oli just üks sellistest päevadest, ja kuna hommik oli lausa imeline, otsustasin ma emaga koos poodidesse shoppama minna. Ühtegi ilusat riideeset, mis oleks ostmist väärt olnud, mul leida kahjuks ei õnnestunud. Selverisse jõudes aga ootas mind ees suur üllatus kui nägin, et kuulsad ja paljukiidetud Montagne Jennesse näomaskid olid allahinnatult müügil 1€ eest! Vaatamata oma suurele elevusele, oli mul väga raske langetada otsus, et täpsemalt millised endale soetada, kuna ise pole neid varem proovinud ega tea, kas need minupeal kaa töötavad. Peale näomaskide ostsin ma omale ka virsikuteed, sest kevad on tulekul ja oleks vist kõige õigem aeg leida natuke huvitavamaid alternatiive tavalisele piparmündi- ja sidruniteele.
Lõpuks suutsin ma otsuse langetada ikkagi sügavpuhastava valge šokolaadi näomaski ja stressivastase šokolaadimaski kasuks. Üldiselt olen ma nüüd oma puuviljatee ja toitvate näomaskidega kevade tulekuks valmis. Järgmine nädal tuleb samuti hea, kuna koolitunnid toimuvad ainult esmaspäeval ja teisipäeval on meil proovikirjand ning sealt edasi kuni pühapäevani vaba :) Jeee!


x.

2 comments:

Liisa said...

tänks, et meelde tuletasid. pühapäevane saun tuleb maskiga!

M. said...

palun-palun :)