Wednesday 21 November 2012

On my nails: China Glaze "Stroll"

Today I decided to share my current favourite Fall/Winter nail polish with you. Yes - it's this lovely dark cherry red colour by China Glaze called "Stroll".
I love its deepness but it also has some subtle pink, red and gold shimmers in it. I got this polish for 6.90€ and I have been wearing this colour non-stop.
On the picture I have on two coats of polish because one coat usually looks too sheer. The application is smooth and the polish itself is rather liquid. For me it usually stays on chip-free for around 4 days (without a top coat).
It is definitely a must-have in my opinion as the colour goes perfectly with the fall leaves but also can be worn during the lovely Christmas time!
Tere jälle! Mõtlesin, et täna tutvustan teile oma selleaastast lemmikut sügis/talvist küünelakki. Tegu on ühe mõnusalt tumeda kirsipunase värviga China Glaze'ilt nimega "Stroll". 

Vaatamata tema sügavale toonile, on lakis ka õrnalt roosakat, punast ja kuldset sädelust. Ostsin laki Magistrali keskuse MINX'ist 6.90€ eest ja olen viimastel kuudel suuresti ainult seda küüntel kandnud.

Pildil on lakki peal kaks kihti, sest üks kipub jääma liiga heledaks. Lakk iseenesest on võrdlemisi vedel ning lihtne peale kanda. Ilma pealislakita püsib värv ilusti peal umbes neli päeva.
Minujaoks on see värv kahtlemata must-have just oma mitmekülgsuse poolest - ta sobib ideaalselt kokku sügiseste punaste-oranžide-pruunide toonidega, kuid on samas parajalt jõulune, et kanda pühade ajal!

1 comment:

Kissu said...

ilus värv, meeldib just see, et kohati on nagu tumedam ja kohati heledam :)